Biohajoava aikuisten hammasharja

Biohajoava aikuisten hammasharja

Monte Biancon biohajoavan aikuisten Nature medium hammasharjan varsi ja vaihtopää ovat biohajoavaa muovia ja harjaosa luonnonharjasta (siankarvaa) - ekologiseen arkeen!

Lisätietoa: Muovi on luokiteltu biohajoavaksi EU 13432/EN ja US ASTM D6400 standardien mukaisesti. Tämä edellyttää tuotteen biohajoavuutta 6 kuukauden aikana vähintään 90 prosenttisesti 58°C asteessa. Käytetty materiaali täyttää vaatimuksen ollessaan pienissä osissa, mutta ei yhtenäisenä hammasharjana. Näin ollen tuote on biohajoava, mutta ei kompostoitava kuudessa kuukaudessa lain edellyttämällä tavalla. Emme suosittele Nature hammasharjan hävittämistä kompostissa, jossa ei ole jatkuvasti yli 58°C lämpötilaa hajoamisajan ollen silloin pitkä.
Harjassa ei ole käytetty väriaineita ja tästä syystä harjojen väri saattaa vaihdella hieman eri valmistuserien mukaan. Harjoissa saattaa myös näkyä pieniä pilkkuja/läikkiä.

Ulkopakkaus on valmistettu maissitärkkelyksestä, joka on biohajoavaa ja kompostoitavaa. Paperi on FSC-sertifioitua kartonkia.

Valmistaja: Frisetta Kunststoff GmbH

Varastossa: 4
Hinta4.95 €
Määrä
TuotekoodiMB014