Suomalaiset kukkaterapia aputipat

Suomalaiset kukkaterapia aputipat

Suomalaiset kukkaterapia aputipat tuovat luottavaisen ja levollisen olon, rauhan ja keveyden tunteen.

Käyttötarkoitus:
* ahdistukseen
* ongelmissaan pyöriville
* kiputiloihin
* auttaa eheyttämään minä kuvaa selkeyttämällä ongelmia

Suomalaiset aputipat on erinomainen apu elämän erilaisissa niin psyykkisissä kuin henkisissäkin kriiseissä. Niitä käytetään tarvittaessa niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Aputipat kannattaa pitää aina käden ulottuvilla esim. käsilaukussa erilaisten kipu-, ensiapu- ja onnettomuus- tapausten varalta. Aputipat kohentavat mielialaa ja tasapainottavat psyykettä vaikeissa elämäntilanteissa, kuten avioeroissa, läheisten poismenossa, ahdistuneisuudessa, stressissä ja esim. niistä johtuvissa nukahtamisvaikeuksissa.

Voimalause:
"Kaikki kääntyy paremmaksi ajan kanssa."

Käyttöohje: 1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja pienin siemauksin nauttien.

Ainesosat: alcohol (luomualkoholi), Nymphae alba (lumme, kukkaterapeuttinen luomu-uutos)*, Trientalis europaea (metsätähti, kukkaterapeuttinen luomu-uutos)*, Ledum palustre (suopursu, kukkaterapeuttinen luomu-uutos).

Suomalaiset kukkaterapiatuotteet on valmistettu tohtori Bachin yleisohjeiden mukaan ja käyttämällä Suomen luonnosta saatavia, kukkivia kasveja. Jokaisella kukalla on oma, sille ominainen vaikutusalueensa. Kukkatipat kohottavat mielialaa. Ne vaikuttavat psyykeen kaikkiin tasoihin ja niillä on yleensä tasapainottava sekä kielteisiä tuntemuksia heikentävä vaikutus. Kukkatipat hoitavat myös kokonaisvaltaisesti koko olemustamme. Ne voivat olla suureksi avuksi joko yksinään tai muiden hoitomuotojen tukena.

Valmistaja: Frantsilan Luomuyrttitila

Varastossa: 1
Hinta14.70 €
Koko 10 ml
Määrä