Musta onyksi suippoheiluri

Musta onyksi suippoheiluri

Hopean värisen ketjun päässä oleva pelkistetty heiluri mustasta onyksista, jonka värisävyt voivat vaihdella mustasta ruskeaan ja vaaleanharmaaseen. Heilurin ketjun toisessa päässä on vuorikidehelmi.

Heiluri on pitkän historian omaava väline, joka auttaa vastaamaan selkeästi esitettyihin kysymyksiin 'kyllä' tai 'ei'. Ennen tilaamasi heilurin käyttöönottoa puhdista ja pyhitä se sekä anna sille sitten myönteinen tehtävä kysymyksen muodossa. Näin saat vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin ja vahvistat omaa intuitiotasi. Heilurilla voit myös tasapainottaa chakrojesi toimintaa tai etsiä vaikka kaivonpaikkaa.

Salaperäinen onyksi on mustaa kalsedonia, joka muinaisten uskomusten mukaan helpottaa stressiä ja surua sekä vahvistaa itsensä hallintaa ja moraalia. Tämä kauriin horoskooppikivenäkin tunnettu kivi antaa voimaa ja kestävyyttä korkeiden tavoitteiden saavuttamiseen sekä tasapainottaa olemuksen eri puolia.

Koko: Ketjun pituus 14-16 cm ja heilurin koko 30-45 mm.

Huom! Jokainen luonnonkivi on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin heilurien ulkonäöstä.

Varastossa: 2
Hinta12.50 €
Määrä