Labradoriitti palloheiluri

Labradoriitti palloheiluri

Hopean värisen ketjun päässä oleva pyöreä labradoriittiheiluri. Ketjun toisessa päässä on vuorikidehelmi ja heilurin metalliosat ovat hopeoitua messinkiä.

Heiluri on pitkän historian omaava väline, joka auttaa vastaamaan selkeästi esitettyihin kysymyksiin 'kyllä' tai 'ei'. Ennen tilaamasi heilurin käyttöönottoa puhdista ja pyhitä se sekä anna sille sitten myönteinen tehtävä kysymyksen muodossa. Näin saat vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin ja vahvistat omaa intuitiotasi. Heilurilla voit myös tasapainottaa chakrojesi toimintaa tai etsiä vaikka kaivonpaikkaa.

Labradoriitti, joka on saanut nimensä Labradorin niemimaan ison löytymän mukaan, on emäksisissä magmakivissä esiintyvää plagioklaasimaasälpää. Sen viehättävä sininen ja vihreä hohto tietyistä kulmista katsottaessa tekee siitä oivan kiven heilureihin, koruihin ja keramiikkaan. Kiviterapiassa labradoriittia käytetään alitajuntaan pääsemisen apuna. Se karkottaa pelkoja ja epävarmuuksia sekä vahvistaa uskoa omaan itseen ja kasvattaa luottamusta universumiin.

Koko: Ketjun pituus 14 cm ja heilurin koko noin 40 mm.

Huom! Jokainen luonnonkivi on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin heilurin ulkonäöstä.

Varastossa: 1
Hinta14.90 €
Määrä
TuotekoodiNABP018