#102 Arkkienkeli Samael

#102 Arkkienkeli Samael

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tasapainopullon #102 avainasiat: Löydämme uuden alun suhteessa toivoon itsessämme. Valintojemme ja ensiarvoisten asioiden uudelleen arviointi uudessa ymmärryksessä. Avautuminen syvimmälle mahdolliselle parantumisen voimalle menetyksen jälkeen. Luottamuksen ja lahjomattomuuden vahvistaminen. Mahdollisuus nähdä maailma ja oma itsemme avoimin sydämin.
Pääteema: Toivon pelastus vaikeuksien edessä, piilotettujen pelkojen ja syvimpien epävarmuuksiemme kohtaaminen.
Muuta: kuuluu Pelastus- ja Arkkienkeli -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko kehon ympäri lantiolta rintakehän tasolle.

Väri: syvä oliivinvihreä/syvä magenta.
Väri sekoitettuna: syvä magenta.

Tämä pullo on -30 % alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 07/2017. Energisoitujen Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta. Tuotteessa saattaa kuitenkin olla pieniä puutteita ulkonäössä, kuten lievää filmiä öljyosan pinnalla tai hieman haalistuneita värejä, mutta mikään näistä ei vaikuta tasapainopullon energeettiseen sisältöön.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 07/2017.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 1
Hinta38.50 € 27.00 €
Koko 50 ml
Määrä
Tuotekoodieqb102