Serapis Bey kvintesenssi

Serapis Bey kvintesenssi

Kvintesenssien eteeriset öljyt ja yrtit tukevat auraasi avautuessasi korkeammille voimille, meditoidessa tai ollessa yhteydessä omaan sisimpääsi. Niiden taivaallinen parfyymi ja herkkä värin energia kohottavat henkeäsi ja kuljettavat sinut sisäisen rauhan tilaan.

Raikkaan mausteinen Serapis Bey kvintesenssi on kirkkaudessaan puhdistava jokaisella tasolla, sen sanotaan jopa vapauttavan karmisia siteitä. Se auttaa ymmärtämään kärsimystä, konflikteja ja kipua kaikilla olemuksemme tasoilla vapauttaen siten menneisyydestä. Kivien ja mineraalien kanssa työskennellessä Serapis Bey sointuu eritoten vuorikiteeseen ja tätä kvintesenssiä suositellaankin kivien puhdistamiseen terapiatilojen ohella. Yhdessä Serapis Beyn kanssa voi käyttää Lady Nada kvintesenssiä, joka vahvistaa rakastaen puhdistuvaa olemustamme.

Väri: Kirkas.
Tuoksu: Raikkaan kukkainen ja mausteinen.
Pääteema: Tilaa uudelle.

Tuotteen käyttö: Aseta kolme tippaa vasempaan ranteeseen ja hiero ranteitasi yhteen. Levitä tuoksu auraasi eli energiakenttään ylhäältä alas kuin enkelin siipiin kietoutuen ja tuo lopuksi kämmenet kasvojesi eteen, jotta voit aistia värin tuoksun ranteista sisäänhengittämällä.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 4
Hinta31.50 €
Koko 25 ml
Määrä
TuotekoodiQ05