Lady Nada kvintesenssi

Lady Nada kvintesenssi

Kvintesenssien eteeriset öljyt ja yrtit tukevat auraasi avautuessasi korkeammille voimille, meditoidessa tai ollessa yhteydessä omaan sisimpääsi. Niiden taivaallinen parfyymi ja herkkä värin energia kohottavat henkeäsi ja kuljettavat sinut sisäisen rauhan tilaan.

Ruusuille tuoksuvan, vaaleanpunaisen Lady Nada kvintesenssin pääteema on rakkaus ilman ehtoja, se auttaa muuntamaan kielteisiä energioita myönteisiksi kaikilla tasoilla. Lady Nada yhdistetään universaaliin lakiin ja hän opettaa meitä rakastamaan itseämme sekä hyväksymään itsemme avaten siten mahdollisuuden universumin yltäkylläisyydelle. Nada tarkoittaa sanskriitinkielellä ääntä ja tämä kvintesenssi onkin omiaan myös musiikin kuuntelussa ja kaikille, jotka ovat musiikin kanssa tekemisissä.

Väri: Vaaleanpunainen.
Tuoksu: Ruusuinen.
Pääteema: Ehdoton rakkaus.

Tuotteen käyttö: Aseta kolme tippaa vasempaan ranteeseen ja hiero ranteitasi yhteen. Levitä tuoksu auraasi eli energiakenttään ylhäältä alas kuin enkelin siipiin kietoutuen ja tuo lopuksi kämmenet kasvojesi eteen, jotta voit aistia värin tuoksun ranteista sisäänhengittämällä.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 4
Hinta31.50 €
Koko 25 ml
Määrä
TuotekoodiQ03