Greippi eteerinen öljy

Greippi eteerinen öljy

Primaveran aidot, valvotusti luomulaatuiset 100 % eteeriset öljyt valmistetaan parhaista, suurimmaksi osaksi orgaanisesti viljellyistä puhtaiden kasvien hedelmistä, kukista, lehdistä, rungoista ja juurista vesihöyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla.

Hedelmäisen raikas ja kirpeä greippi eteerinen öljy desinfioi ja puhdistaa ilmaa sekä edistää keskittymistä, helpottaa jännittyneisyyttä ja keventää mieltä. Greipin antiseptiset ominaisuudet tekevät siitä myös oivan eteerisen öljyn rasvaisen ihon hoitoon ja pohjaöljyyn yhdistettynä greippiöljyä suositellaan verenkiertoa tehostavaan hierontaan ja nestettä poistavana selluliitin hoitoon.

Sopii hyvin yhteen seuraavien eteeristen öljyjen kanssa: bergamotti, eukalyptus, fenkoli, frankinsensi, geranium, inkivääri, laventeli, mandariini, piparminttu, sitruuna, sypressi, timjami ja ylang ylang.

Luomulaatuinen, biodynaamisesti viljelty Citrus paradisi Paraguaysta.

Huom! Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti ja eteeriset öljyt on aina laimennettava ennen käyttöä, niitä ei myöskään tule käyttää solariumissa tai suorassa auringonvalossa.

Valmistaja: Primavera Life GmbH

Varastossa: 3
Hinta12.20 €
Koko 5 ml
Määrä
TuotekoodiPR148