Unisieppari Melodia

Unisieppari Melodia

Kokopelli design siepparit ovat voimaesineitä, joista huokuvat eritoten Pohjois-Amerikan intiaanien hyvän onnen koristeiden harmonia sekä henkinen turva. Voit asettaa unisiepparin sängynpäätyyn, voimaesineeksi ikkunan eteen tai haluttuun tilaan vapaasti roikkumaan - siepparit ovat taianomaisia liikkuessaan hieman ilmavirrassa!

Uniikit Kokopelli design siepparit ovat upeaa kotimaista käsityötä. Tätä Melodia unisiepparia koristavat aidot höyhenet, helmiäis- ja kivihelmet. Kokonaiskorkeus ilman virkattua ripustusnauhaa 44 cm, kehän halkaisija 18 cm.

Kivien voimaa:
Helmiäinen - luonnollista helmiäistä arvostetaan henkisesti sen stressiä vähentävien värähtelyjen ansiosta; korkeat päämäärät ja asenteet tavoitetaan tyyneydellä.
Akaatti (crazy lace agate) - on ilon ja naurun kivi, se yhdistetään aurinkoisiin juhliin ja tanssimiseen. Tämä hullupitsinen akaatti on tukeva ja rohkaiseva, se kohottaa ajattelua ja edistää myönteisyyttä.

Värien voimaa:
Turkoosi - on luovuuden väri, jonka viesti kumpuaa olemuksen tunnepuolelta eli sydämestä, yhdistäen siten sinisen kommunikaation ja vihreät tunteet. Emotionaalisesti väriin liitetään edelleen leikkisyys ja spontaanisuus.

Suomessa rakkaudella käsintehty - Kokopelli design - handmade in Finland.

Varastossa: 1
Hinta45.00 €
Määrä