Chakrasieppari Sateenkaari Oranssi

Chakrasieppari Sateenkaari Oranssi

Kokopelli design siepparit ovat voimaesineitä, joista huokuvat eritoten Pohjois-Amerikan intiaanien hyvän onnen koristeiden harmonia sekä henkinen turva. Voit asettaa unisiepparin sängynpäätyyn, voimaesineeksi ikkunan eteen tai haluttuun tilaan vapaasti roikkumaan - siepparit ovat taianomaisia liikkuessaan hieman ilmavirrassa!

Uniikit Kokopelli design siepparit ovat upeaa kotimaista käsityötä. Tätä Sateenkaari Oranssi chakrasiepparia koristavat aidot höyhenet sekä helmiäis- ja lasihelmet.

Kokonaiskorkeus ilman virkattua ripustusnauhaa on 40 cm ja kehän halkaisija 15 cm.

Värien voimaa:
Oranssi - väri on herkullinen, piristävä, täynnä elämäniloa ja monia aisteja stimuloiva. Oranssi on parhaimmillaan optimistinen, lämmin ja antelias sekä luottavainen omiin vatsanpohjatunteisiin.

Sateenkaaren symbolismi unissa:
Sateenkaari mielletään sillaksi taivaan ja maan välillä eli se voidaan nähdä unissa hengähdystaukona myllerrysten jälkeen sekä siltana maallisen, maadoitetun itsen ja korkeamman, henkisen itsen välillä. Sateenkaari voi siten täyttää unennäkijän myönteisyydellä suhteessa omaan luovuuteen ja sen korkealentoisiin mahdollisuuksiin.

Suomessa rakkaudella käsintehty - Kokopelli design - handmade in Finland.

Varastossa: 1
Hinta28.00 €
Määrä