Kokopelli Jewelry korut

Kokopelli Jewelry

eBoutique verkkokaupan Kokopelli Jewelry valikoima koostuu suomalaisesta käsityöstä eli piensarjoista ylelliseen arkeen sekä juhla- ja hääkoruista. Kaula-, ranne- ja korvakorujen materiaaleina ovat pääasiassa huippulaatuiset, valoa upeasti taittavat Swarovskin kristallit ja kristallihelmet, makeanveden- ja luonnonkivihelmet. Kaikki Kokopellin korut ovat täysin nikkelivapaita.

Materiaalit

Korujen metalliosat ovat pääasiassa sterling hopeaa 925 mikä tarkoittaa, että 92,5% metallista on puhdasta hopeaa ja seosaineena on käytetty kuparia. Osa näistä korujen hopealukoista ja -helmistä on kullattua sterling hopeaa eli hopean pintaan on galvanoitu runsaasti aitoa keltakultaa (vermeil). Koruissa käytetään metalleina myös kullattua tai hopeoitua messinkiä, kultadubleeta sekä lyijyvapaata tinaa.

Kokopelli Jewelry korujen helmet ovat viljeltyjä, erimuotoisia makeanvedenhelmiä tai Swarovskin kristallilasihelmiä. Makeanvedenhelmistä arvokkaimpia ovat aidot luonnonväriset helmet, mutta valikoimista löytyy myös värjättyjä, upean sävyisiä helmiä. Swarovskin kristallilasihelmet taasen ovat täydellisiä aitojen helmien jäljennöksiä. Näissä helmissä on ainutlaatuinen kristalliydin, joka on päällystetty helmiäisellä, jolloin näiden helmien pinta on virheetön, pehmeä ja pyöreä.

Itävaltalaisen Swarovskin kristallihelmet tunnetaankin korkeasta laadustaan, ainutlaatuisesta värimaailmastaan ja jäljittelemättömästä kirkkaudestaan. Kokopelli Jewelry koruissa ajattomat Swarovskin kristallit luovat unohtumattoman säväyksen.

Kokopelli Jewelryn vakituisten korumateriaalien lisäksi saattaa valikoimistamme löytyä välillä koruja, joiden orgaaniset aineet, kuten simpukat ja korallit, muistuttavat eri maanosien alkuperäiskansojen käyttämiä korunosia ja helmiä. Luusta ja sarvesta valmistetut korut ovat ihmiskunnan ensimmäisiä koristeita, puu- ja savihelmet sekä isot eksoottisten puiden siemenet houkuttelevat taasen lämpimillä sävyillään. Kokopelli Jewelry korut

Hyödyllisiä linkkejä