Copyright

eBoutique internetsivut sisältävät tekijänoikeudellisesti suojattua aineistoa © eBoutique. Sivujen sisällön (mm. kuvien, tekstien, graafisen aineiston) tai sen osan julkaiseminen, jakelu, kopioiminen, siirtäminen, muokkaaminen, tallentaminen tai käsittely missä muodossa tahansa on kiellettyä ilman etukäteistä kirjallista suostumustamme.

eBoutique internetsivuja ylläpidetään käyttäjille tarkoitetun palvelun muodossa. Pyrimme varmistamaan sivujemme tietosisällön oikeellisuuden huolellisesti, mutta sitoudumme kuitenkin vain siihen, että toimitamme sivumme "sellaisena kuin ne ovat". Sivuiltamme löytyvät linkit ja viittaukset toisten ylläpitämille internetsivuille eivät ole hallinnassamme, emme ole vastuussa näiden sivujen sisällöstä, toimivuudesta tms.

eBoutique omaa oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja, internetsivujen ja niiden sisältämien palveluiden sisältöä, ulkoasua ja saatavuutta sekä sivujen käyttämiseksi tarvittavien laitteiden vaatimuksia tai estää pääsy näille sivuille tai lakkauttaa palvelu.

Tuotekuvat copyright © Ari Hedman, AIRS, Indigo Wild, CaraMia.

Copyright © eBoutique. Kaikki oikeudet pidätetään.